Klik op mij voor een verrassing!

Ons verhaal

Easy-Out, het bedrijf dat begon als een droom tussen 3 vrienden

Iets wat begon als een hobbyproject, groeide uit tot een passie voor het creëren van unieke en boeiende ervaringen.

Het ontstaan

Het begin van een droom tussen vrienden die bedachten om iets meer te doen dan alleen hangen met elkaar, namelijk een bedrijf starten. Die gedachte was het startschot voor Easy-Out.

Op deze pagina willen we graag een kijkje achter de schermen geven bij Easy-Out, het bedrijf dat begon als een droom tussen drie vrienden. Wat begon als een hobbyproject groeide uit tot een passie voor het creëren van een uniek product.

Creatie van SLEMP!

Een van onze trotse creaties is ons kaartspel genaamd SLEMP! Met dit spel willen we een onze leeftijdsgenoten een bredere vorm van een gezellige avond met vrienden bieden. Ons idee is dat we met SLEMP! Daar de juiste route voor hebben gekozen. De terugkomende punten in het spel zijn snelheid, tactiek en de kans elkaar dwars te zitten. Het idee hierachter is dat de lol niet eeuwig hoeft te duren zoals bij andere spellen. Er toch een moeilijkheidsgraad is, waardoor je dus ook echt beter kan worden in het spel. Als laatst, hoe leuk is het om je vrienden even dwars te zitten op een vriendelijke manier.

Productie

Op de video, is te zien hoe ons idee werkelijkheid wordt terwijl het spel wordt afgedrukt, gesneden en gevormd tot wat het nu is. Het is een bijzonder moment om te zien hoe ons eigen product uit de machines rolt, en het herinnert ons eraan waar we begonnen zijn en hoe ver we zijn gekomen..

Groei & Leermomenten

Als een bedrijf in de groei weten we dat we nog veel te leren hebben en dat we ongetwijfeld fouten zullen maken. Maar met de motivatie en vastberadenheid die ons drijft, zijn we ervan overtuigd dat we een nog mooier bedrijf zullen worden.

Dankbaar en de toekomst

We zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen tijdens onze reis, en we kijken ernaar uit om nog vele nieuwe projecten te realiseren.