0

Ben je brak? Dat snappen wij allemaal, dan gebruik je de partybox op zijn best.

Je hebt natuurlijk een heerlijk avondje met je vrienden en potentiële scharrels gehad, er bestond even geen grens, de muziek was goed, je hebt veel gelachen en genoten van de condoom die je toevallig nog in je portemonnee had.

Maar nu……. Nu heb je hoofdpijn en kun je alleen maar denken aan het misselijke gevoel dat je steeds voelt als je opstaat.

Wij bezorgen de juiste service op het goede moment dus hier geven wij je wat tips om van het brak zijn af te komen:

1: Drink lauw water

Dit is goed voor je lichaam, op die manier kan je lichaam de slechte stoffen die jij in je lichaam hebt gestopt sneller afvoeren. De lauwe temperatuur van het water zorgt ervoor dat je lichaam het niet zelf warm of koud hoeft te maken dit kost letterlijk minder energie voor jou. Die energie kan je beter gebruiken om naar de douche te lopen.

2: Heet douchen

Dat brengt je bij de 2e tip, dat is heet douchen. Daarmee wordt wel bedoeld wat jij een prettige temperatuur vindt om te douchen maar dan iets heter. Dit is op het moment van douchen misschien niet zo fijn maar als je de douche uitkomt voel je je als herboren. Je hebt nu net genoeg energie om iets te doen.

3: Loop een rondje

Als je dan toch iets kan doen, loop dan lekker een rondje. De frisse lucht zal je goed doen! Maak er geen marathon want je bent namelijk brak. Loop lekker een rondje door je wijk en als je dan toch in de buurt bent, koop lekker een vitamine-sapje in de supermarkt. Dit is om je lichaam even het gevoel te geven dat je toch nog aan hem of haar denkt.

4: Vitamine C

Vitamine C is een killer van de kater. Gebruik bijvoorbeeld vitamine C tabletten en neem die in met genoeg water. Dit kan je zowel voor het slapen als bij het wakker worden doen. Dit helpt om het vochtgehalte op peil te houden en voorkomt hoofdpijn.

5: Cola met ijs

Cola met ijs zou ook tegen de kater moeten helpen. Door de cafeïne in de cola en de ijsblokjes ga je je een stuk beter voelen. Het ijs geeft namelijk een soort adrenalinekick en de cafeïne geeft energie. 

6: Bouillonblokjes 

Klinkt misschien gek, maar het drinken van een blokje bouillon met water doet al gauw wonderen. Je bent namelijk veel vocht verloren de dag ervoor. Het zout in het bouillon helpt je vocht vast te houden. Drink er genoeg water bij en je zult het verschil snel merken.

7: Paracetamol

Ik zet hem er toch even bij. Als je toch zoveel koppijn hebt en je wil er echt vanaf? Gooi er lekker 2 paracetamolletjes in en je zult niks meer voelen!

8: Bakkie koffie

Net zoals bij de cola, helpt de cafeïne tegen de kater. Daarom kan je ook direct als je wakker bent een bakkie koffie drinken en dan zal je je ook snel beter voelen!

9: Eet volkoren producten

Het eten van volkoren producten kan je weer bloedsuikerspiegel op peil brengen. Door alcohol ontregelt deze namelijk waardoor je je slap en futloos gaat voelen. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je je beter voelt.

10: Kruidensupplement mariadistel 

Dit kruidensupplement is speciaal bedoeld voor de lever. Deze beschermd je levercellen en zorgt ervoor dat je lever in een speed tempo herstelt. Werkt voor het drinken van het alcohol het best, maar kan ook tijdens de kater. 

Vuur met vuur bestrijden

Werkt dit allemaal niet of heb je toch geen zin om er iets aan te doen?

Prima! Open dan maar gewoon een gouden pretcilinder en drink het lekker weg. Let wel op: hiervan gaat je brakheid niet weg, je verplaatst alleen het probleem.

Samenwerking beginnen?

Vul ons contactformulier in!