Ruilen en retourneren

Easy-Out staat voor makkelijk. Uiteraard is je product retourneren of ruilen ook gemakkelijk! Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of een andere reden waarom het product niet gewenst is. Wat de reden ook is, je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Vul het retourformulier volledig in. Breng het pakket naar een post/pakket punt en verstuur deze. Vervolgens krijg je naar waarschijnlijkheid een Track & Trace code. (Zal liggen aan via welke postbedrijf je het pakket verstuurt) Met deze code kun je zien of het pakket door ons is ontvangen.

Waar is een pakket/post punt bij mij in de buurt?

Dit kan bij verschillende plekken, hier staan een aantal op een rij:

Zodra uw pakket door ons is ontvangen en is goedgekeurd, zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Na 14 dagen nog niet uw aankoopbedrag ontvangen? neem dan even contact met ons op.

Op een bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd heb jij het recht om de gekochte product(en) retour te sturen. Tijdens het goedkeuren letten wij op de volgende aspecten:

  • Uw aankoop is ongebruikt/zonder gebruikssporen
  • Uw aankoop is compleet
  • Uw aankoop valt binnen het retourtermijn

Nadat wij dit hebben goedgekeurd, ontvang jij een bevestiging van de retournering per e-mail. Vervolgens wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Graag willen wij jou erop wijzen dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Retouretiket:

Print het retouretiket uit en plak het op de bovenkant van de doos. Plak het etiket over het adreslabel om verwarring te voorkomen. 

Download hier het retouretiket.

Retourformulier

Voor eventuele vragen of opmerkingen kan jij altijd contact met ons opnemen via klantenservice@easy-out.nl